Hellasgården 21 sep

Le grand finale i Stockholmscupen 2014

TV-inspelning, chans att en vinna cykel och flera spännande cykeltävlingar på menyn. Det är bara några anledningar till att du måste dyka upp när Stockholms cykelförbund dukar upp för final i årets CX-cup.

Runt klockan halv tio söndagen den 21 september startar vi med de allra minsta och tre timmar senare är det dags för de tävlande att göra upp om slutsegern i cupen. Dessförinnan ges alla chansen att prova på världens roligaste och jobbigaste sport i den öppna sportklassen. Kom och prova på, kör dig vansinnigt trött och ta chansen att vinna en egen Corratec cykelcross.

Preliminärt tidsprogram
08.00 Sekretariat öppnar, lättare träning på banan
09.30 Första start. Först knattar, sedan barn och ungdomar
10.30 Prisutdelning, träning på banan
11.00 Sportklass
11.45 Träning på banan (efter sportmålgång)
12.00 Prisutdelning sportklass
12.15 Start tävlingsklasser
13.15 Prisutdelning

Under tävlingarna kommer Svt-profilen Kalle Zackari Wahlström att ge sig i kast med cykelcross och ett produktionsbolag kommer finnas på plats för att filma ett avsnitt i serien Svett & Etikett.
992svettetikett-jpg
http://www.svtflow.se/svett-och-etikett

Ett deltagande i sportklassen denna söndag ger inte bara alla chansen att prova på den fantastiska sporten cykelcross, utan en lycklig vinnare får dessutom en splirrans ny cykelcross värde cirka SEK 15.000. Vinnaren lottas ut bland samtliga deltagare som fullföljer loppet om de cirka 30 minuter som sportklassen kör.
C-Cross 105 Mechanical Disc
Corratec C-Cross Disc 105

Hitta hit
Hellasgården ligger längs väg 260 mellan Nacka och Älta

Hitta hit Hellasgården

Välkomna!