Om

Stockholms Cykelförbund har ny hemsida!
Besök oss på http://stockholmscf.se/

stopp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Välkommen till Stockholms Cykelförbund – samarbetsorgan för cykelklubbarna i Svenska Cykelförbundets Stockholmsdistrikt.

I Stockholm finns det över 70 aktiva cykelklubbar! Helt säkert finns det en klubb för dig! BMX, Enduro, MTB, Landsväg, Paracykel, långlopp, kortlopp, motionslopp, GP lopp.. utbudet är stort! Behöver du hjälp att hitta den klubb du är ute efter så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt!

Att testa en eller ett par klubbträningar brukar vara gratis och efter ett par tillfällen brukar medlemsavgiften kännas som en god investering!

Gillar du att tävla eller är nyfiken på tävlingsverksamheten så finns de flesta tävlingarna upplagda i menyn ovan. De som saknas är de större tävlingarna som man bäst hittar i den nationella kalendern https://www.swecyclingonline.se/

Samtliga tävlingar har nybörjarklasser för alla åldrar. För de yngre är det just nybörjarklasser och för de som är lite större så heter det Sportklass. Kontakta gärna arrangören om du är osäker på vilken klass som passar just dig!

Att testa en tävling går bra även utan inköpt licens innan. Engångslicens finns i princip alltid att köpa. Våga testa en tävling eller två.

Läs mer här på hemsidan om de träningar och de tävlingar som arrangeras i huvudstaden!

Löpande information från klubbar och förbund hittar man bäst på Facebook.

Kontakta oss gärna om Ni har frågor och/eller funderingar om verksamheten i Stockholm!